Κανονισμοί

Καλώς ήρθατε στο "Βάλε Φαντασία!!!!" Κάθε μέλος, με την εγγραφή του στο παρόν δικτυακό τόπο δεσμεύεται να τηρεί τους κανονισμούς που παρατίθενται παρακάτω:

1. Οι διαχειρίστριες του "Βάλε Φαντασία!!!!" δεν εγγυώνται για την εγκυρότητα των πληροφοριών που αναρτώνται. Οποιαδήποτε ανάρτηση αποτελεί προσωπική άποψη του συντάκτη της και μόνο. Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας γίνεται αποκλειστικά υπ' ευθύνη του επισκέπτη και ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειρίστριες ή ο συντάκτης της ανάρτησης.

2. Οι διαχειρίστριες του "Βάλε Φαντασία!!!!" δεν εγγυώνται την ασφάλεια των συνδέσμων και η χρήση τους γίνεται αποκλειστικά με την ευθύνη του επισκέπτη. Οι διαχειριστές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ζημιά από την χρήση τους.

3.
 Οι διαχειρίστριες του "Βάλε Φαντασία!!!!" έχουν δικαίωμα να διαγράψουν ένα μέλος σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι το μέλος καρπώνεται δημιουργίες τρίτων ή δίνει εσκεμμένα εσφαλμένες πληροφορίες ή δημιουργεί προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του δικτύου.

4. Οποιοδήποτε μέλος επιτεθεί φραστικά σε άλλο μέλος, βωμολοχήσει για οποιοδήποτε λόγο ή εμπλακεί σε ανταλλαγή απρεπών και υβριστικών σχολίων με άλλο μέλος μέσα από το "Βάλε Φαντασία!!!" θα διαγράφεται αυτομάτως ο λογαριασμός του καθώς και το εν λόγω περιεχόμενο. Μέλη που γίνονται δέκτες τέτοιου είδους μηνυμάτων θα πρέπει να ενημερώνουν τις διαχειρίστριες ώστε αυτές να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.


5.
 Απαγορεύεται η χρήση των Greeklish σε σχόλια και σε οποιοδήποτε σημείο του δικτυακού τόπου εκτός του chat. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν ένα κείμενο στο οποίο χρησιμοποιούνται Greeklish εφόσον το μέλος που ανάρτησε το κείμενο δεν το τροποποιήσει εντός δυο ημερών. Από το κανονισμό εξαιρούνται όλα τα μέλη που δεν κατάγονται από την Ελλάδα και έχουν δυσκολία στο χειρισμό της γλώσσας.

Τα μηνύματα πρέπει να γράφονται με μικρά γράμματα και όχι με κεφαλαία. Τα κεφαλαία μπορούν να χρησιμοποιούνται μόνο όταν θέλετε να τονίσετε κάτι και μόνο για λίγες λέξεις. Τα κεφαλαία γράμματα είναι κουραστικά, ειδικά σε μεγάλα κείμενα. Επίσης, στη γλώσσα του Διαδικτύου τα κεφαλαία γράμματα σημαίνει «ΦΩΝΑΖΩ», και είναι αιτία πολλών παρεξηγήσεων.

6.
 Το υλικό που αναρτάτε πρέπει να έχει σχέση με την τεχνική decoupage. Οτιδήποτε υλικό που αναρτηθεί και δεν έχει σχέση με τη τεχνική αυτή θα διαγράφεται από τους διαχειριστές άμεσα και χωρίς ενημέρωση του μέλους που έχει ανεβάσει το σχετικό υλικό. Επίσης, φωτογραφίες θαμπές και σκοτεινές που δεν αποδίδουν κατάλληλα ένα έργο θα σβήνονται. 

7. Το μέγεθος των εικόνων σας δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 300KB. Για βοήθεια σχετικά με την αλλαγή μεγέθους εικόνας μεταβείτε στον "Οδηγό εικόνων" και διαβάστε τις οδηγίες.
8. Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας, τα μέλη μπορούν να ανεβάζουν το πολύ δυο φωτογραφίες για το κάθε έργο τους και εφόσον αυτές οι δυο φωτογραφίες δεν είναι όμοιες ή από την ίδια οπτική γωνία. Αν οι αναρτημένες φωτογραφίες ξεπερνούν τις δυο, θα σβήνονται από τις διαχειρίστριες.

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Βίντεο

© 2020   Created by Eleftheria.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης