Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικων Στολιδιών!

Τα Χριστούγεννα είναι από τις πιο χαρούμενες εποχές του χρόνου και πάντα μας γεμίζουν με όρεξη για ξεχωριστές δημιουργίες. Φέτος λοιπόν είπαμε να δημιουργήσουμε ένα διαγωνισμό με θέμα τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια! Ο διαγωνισμός ξεκινά από σήμερα και θα τελειώσει στις 28 Δεκεμβρίου. Οι κοπέλες με τις δυο πιο δημοφιλείς δημιουργίες θα κερδίζουν σειρά υλικών από το κατάστημα «Voyage in Art»!  Οι νικήτριες/νικητές θα ανακοινωθούν στις αρχές Ιανουαρίου.

 

Όροι συμμετοχής:

1. Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με το πολύ 2 έργα. Στη περίπτωση που κάποιο μέλος προσθέσει παραπάνω από 2 έργα (και αντίστοιχα 2 φωτογραφίες) θα διαγράφεται αυτόματα από το διαγωνισμό.

 

2. Τα έργα πρέπει να είναι δικές σας χειροποίητες δημιουργίες. Δεν είναι απαραίτητο να έχουν φτιαχτεί με decoupage, μπορεί να είναι με οποιαδήποτε τεχνική θέλετε.

 

3. Για κάθε έργο μπορείτε να ανεβάσετε στο "Βάλε Φαντασία!!!"  1 μόνο φωτογραφία η οποία θα συμμετέχει στο διαγωνισμό.

 

4. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει η φωτογραφία να έχει ημερομηνία από σήμερα 18 Νοεμβρίου μέχρι και 28 Δεκεμβρίου 2013.

 

5. Οι νικήτριες/νικητές του διαγωνισμού θα αναδειχθούν με βάση τη ψηφοφορία των μελών του "Βάλε Φαντασία!!!" αλλά και με βάση τα "Likes" στη σελίδα του "Βάλε Φαντασία!!!" στο facebook. Μετά το τέλος του διαγωνισμού, τα "Likes" σε facebook και "Βάλε Φαντασία!!!" θα προστεθούν ώστε να βγουν οι νικήτριες/νικητές. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.

Σημείωση:  Προς αποφυγή προβλημάτων, οι δημιουργίες που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα αναρτούνται από τις διαχειρίστριες στη σελίδα μας στο Facebook. Οι έγκυροι ψήφοι είναι μόνο αυτοί που προέρχονται από τη σελίδα του "Βάλε Φαντασία!!!" στο Facebook και όχι από τις προσωπικές σελίδες μελών ή τρίτων.

 

Διαδικασία συμμετοχής:

1. Φωτογραφίστε το έργο σας και ανεβάστε 1 φωτογραφία στο "Βάλε Φαντασία!!!".

 

2. Η κάθε φωτογραφία έργου σας θα πρέπει να έχει υποχρεωτικά ως όνομα το δικό σας όνομα και επώνυμο. Στην περίπτωση που συμμετέχετε με δυο έργα θα πρέπει να τα αριθμήσετε  βάζοντας στο τίτλο μετά το ονοματεπώνυμό σας την ένδειξη "1" ή "2".


3. Η κάθε φωτογραφία που συμμετέχει στο διαγωνισμό θα πρέπει υποχρεωτικά να φέρει την ετικέτα: CRISCON2013

Προσοχή! Προσθέστε την ετικέτα ακριβώς όπως είναι, με κεφαλαία λατινικά γράμματα. Αν δεν μπει η παραπάνω ετικέτα, το έργο δεν θα συμπεριληφθεί στο διαγωνισμό. 

Για διευκρινήσεις και περισσότερες πληροφορίες αφήστε μας εδώ ένα σχόλιο ή στείλτε ένα μήνυμα στην Ελευθερία.

Σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος του Βάλε φαντασία!!!! για να προσθέσετε σχόλια!

Γίνετε μέλος του Βάλε φαντασία!!!!

Σχόλιο από τον/την Toula Parou στις 15 Μάρτιος 2014 στις 14:11

Παρα πολύ ωραίο ! Συγχαρητήρια !

Σχόλιο από τον/την Ελβίρα στις 9 Ιανουάριος 2014 στις 23:51

Στις νικήτριες, συγχαρητήρια !!! 

Επίσης θέλω να ευχηθώ σ' όλες μας κορίτσια, καλή χρονιά και πολλές δημιουργίες!!!!

Σχόλιο από τον/την GEORGIAΒ στις 2 Ιανουάριος 2014 στις 9:32
Συγχαρητήρια στις νικήτριες!Πάντα επιτυχίες σε όλες τις συμμετέχουσες!..και πάντα όμορφοι διαγωνισμοί.Καλή Χρονιά σε όλους σας!
Σχόλιο από τον/την Eleftheria στις 30 Δεκέμβριος 2013 στις 17:25

Γεια σου Μαίρη,

Οι όροι του διαγωνισμού τηρήθηκαν κατά γράμμα. Είπαμε ότι θα ανακηρύξουμε δυο νικήτριες με μια συγκεκριμένη διαδικασία και αυτό ακριβώς κάναμε. Δεν αλλάξαμε, ούτε αλλοιώσαμε καθόλου τη διαδικασία του διαγωνισμού. H βράβευση της Φανής είναι ξεχωριστό βραβείο που αποφασίσαμε εκτάκτως να δώσουμε και δεν επηρέασε καθόλου τη διαδικασία του διαγωνισμού.

Όσον αφορά τη συμμετοχή σου, το έργο σου αναρτήθηκε στη σελίδα μας στο facebook στις 23ης Δεκεμβρίου οπότε και οι φίλοι σου μπορούσαν να σε ψηφίζουν. Τη καταμέτρηση των ψήφων την έκανα εγώ προσωπικά και στις 5 το πρωί που τελείωσα την επαλήθευση είχες όσους και στις 12:00 το βράδυ, δηλαδή 57 ψήφους. Οι υπόλοιποι 2,309 μπήκαν από τα ξημερώματα της 29ης μέχρι σήμερα το απόγευμα 30 του μηνός.

Όποια από τις κοπέλες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό το επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ώστε να τις δώσουμε την αναλυτική κατάταξη των έργων.

Σχόλιο από τον/την mary mary στις 30 Δεκέμβριος 2013 στις 15:43

Κατά αρχάς να συγχαρώ τις νικήτριες του διαγωνισμού και να ευχηθώ σε όλους ένα ευτυχές, υγιές και δημιουργικό 2014. Ανέβασα 2 έργα για τον διαγωνισμό, λίγες μέρες πριν την λήξη του δυστυχώς. Το ένα εξ' αυτών με υπερπροσπάθεια που έγινε μέσω εμένα και φίλων σε Ελλάδα και εξωτερικό, συγκέντρωσε στο facebook 2.366 ψήφους!!!!!!!!!! Δεν γνωρίζω την ακριβή ώρα που συγκεντρώθηκε ο μεγαλύτερος όγκος αυτών, με δεδομένο ότι το απόγευμα της 28ης Δεκεμβρίου που το είδα τελευταία φορά είχε περί τους 150 νομίζω. Πιθανότατα τα περισσότερα μπήκαν μετά τις 12 οπότε αντιλαμβάνομαι ότι ήταν εκπρόθεσμα. Το θέμα δεν είναι το τυπικό μέρος της κατάταξης και το όποιο έπαθλο, άλλα πραγματικά μου κάνει εντύπωση το ότι  δεν αναφέρθηκε πουθενά το γεγονός του τεράστιου αριθμού ατόμων που μπήκαν στην διαδικασία να ψηφίσουν και να γνωρίσουν την σελίδα σας στο facebook και ειδικά μια που αποφασίστηκε από τις διαχειρίστριες να υπολογιστεί εκτάκτως και τρίτη θέση, με την ψηφοφορία μόνο από το blog, γεγονός που δεν αναφερόταν στους όρους του διαγωνισμού. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Σχόλιο από τον/την Eleftheria στις 30 Δεκέμβριος 2013 στις 10:50

Άννα σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!

Όσον αφορά τη διαδικασία που ακολουθήσαμε είναι αυτή ακριβώς που αναφέρεται στη παρούσα σελίδα (Όροι συμμετοχής - 5) και είχε δηλωθεί εξ'αρχής με την ανακοίνωση του διαγωνισμού.

Να διευκρινίσω μάλιστα μιας και με ρώτησε μια κοπέλα, ότι όσον αφορά τα likes στο facebook μετρήθηκαν μόνο όσα είχε η κάθε φωτογραφία ξεχωριστά ως έργο και όχι οι ψήφοι που δόθηκαν στις γενικές αναρτήσεις που απλά ενημέρωναν ότι μια σειρά φωτογραφιών ανέβηκαν στη σελίδα, μιας και αυτές αφορούν την ανάρτηση αυτή καθ'αυτή και όχι κάποιο συγκεκριμένο έργο. 

Σχετικά με τη τρίτη νικήτρια, η διαδικασία δεν αναφέρεται πουθενά διότι απλά είναι κάτι extra που αποφασίσαμε με τη Σοφία να κάνουμε για να δώσουμε ένα ακόμα δώρο. Εκεί μετρήσαμε μόνο τα "Μου αρέσει!" που δόθηκαν σε κάθε έργο μέσα στο "Βάλε Φαντασία!!!".

Να σημειώσω μάλιστα εδώ ότι αν όλη η διαδικασία στηριζόταν μόνο  στα "Μου αρέσει!" που δόθηκαν σε κάθε έργο μέσα στο "Βάλε Φαντασία!!!" η Φάνη τυπικά θα είχε κερδίσει και τα δυο πρώτα δώρα, μιας και το πρώτο αλλά και το δεύτερο πιο δημοφιλές έργο του διαγωνισμού της ανήκουν.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Σχόλιο από τον/την Νεκταρια Βλασση στις 29 Δεκέμβριος 2013 στις 22:51

Ένα ολόθερμο  «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»  στους φίλους που οδήγησαν το έργο μου στην κορυφή του διαγωνισμού του ‘ΒΑΛΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ» με 261 ψήφους ! Σας ευχαριστώ για την δύναμη που μου δώσατε να συνεχίσω να δημιουργώ.!!!

Ευχαριστώ τις διαχειρίστριες του «ΒΑΛΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ»… Ελευθερία και Σοφία  για την συμμετοχή μου στον διαγωνισμό και τις πολύτιμες γνώσεις που μας προσφέρουν! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

 

Σχόλιο από τον/την porf geo στις 7 Δεκέμβριος 2013 στις 12:24

Καταπληκτικό!!!!Μπράβο σου!!!

Σχόλιο από τον/την Μαργαρίτα Γεωργαντά στις 3 Δεκέμβριος 2013 στις 22:07

Δημιουργία δυο μπουκαλιών και μια χριστουγεννιάτικη μπάλλα για το δέντρο.Καλές γιορτές σε όλους μας με υγεία, ευημερία και χαρά.

Σχόλιο από τον/την mary mary στις 20 Νοέμβριος 2013 στις 15:37

τέλεια ιδέα!!!!! τι να πρωτοδιαλεξει κανεις.....

Σχόλιο από τον/την Dona Efstathiou στις 20 Νοέμβριος 2013 στις 0:43

Καλησπερα απο Κυπρο

πολυ θα ηθελα και εγω να λαβω μερος στον διαγωνισμο

αν καταλαβα καλα το εργο πρεπει να ειναι χριστουγεννιατικο μονο??

Σχόλιο από τον/την Ελβίρα στις 19 Νοέμβριος 2013 στις 17:28

Πολύ μ' αρέσει η ιδέα σας!!!!! Για να δω τι θα φτιάξω ....

Σχόλιο από τον/την rena rena στις 19 Νοέμβριος 2013 στις 16:34

Τέλεια ιδέα!!!!!!!!!!

Ευχαριστούμε!!!!!!!!!!!

Σχόλιο από τον/την Eleftheria στις 19 Νοέμβριος 2013 στις 13:15

Πολύ χαίρομαι που σας άρεσε η ιδέα! Περιμένω να δω δημιουργίες!

Σχόλιο από τον/την Νεκταρια Βλασση στις 19 Νοέμβριος 2013 στις 12:42

πολύ ωραία ιδέα μόλις ξεκίνησα τα χριστουγεννιατικα στολίδια μου !!!

Σχόλιο από τον/την Βασιλική Βυτινιώτη στις 19 Νοέμβριος 2013 στις 8:42

Με το καλό λοιπόν να έρθουν τα Χριστούγεννα!

 

Σχόλιο από τον/την GEORGIAΒ στις 19 Νοέμβριος 2013 στις 8:24
Καλά Χριστούγεννα, λοιπόν!όμορφη ιδέα!
Σχόλιο από τον/την Σοφια Φιλίππου στις 19 Νοέμβριος 2013 στις 1:37

Σε μπελά μας βάζεις το ξέρεις; χαχαχα Αλλα πράγματα έφτιαχνα, άλλα θα πιάσω τώρα..Αντε να να μπω και εγω σιγα - σιγά στο πνεύμα των Χριτουγέννων.

Σχόλιο από τον/την Xris kat στις 19 Νοέμβριος 2013 στις 0:58

Τέλεια ιδέα !!!!

Σχόλιο από τον/την ΣΕΦΕΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ στις 19 Νοέμβριος 2013 στις 0:38

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η  ΙΔΕΑ ΣΑΣ!!!

© 2019   Created by Eleftheria.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης