Δημιουργίες με decoupage, κέφι και μεράκι...
Ετικέτες;
Γεια σας θελω να σα ρωτησω πως μπορω να κανω επεξεργιασια τις φωτογραφιες ωστε να γινουν μικρες διαστασεις σςλιδοδεικτη γτ ετσι μου ειπαν στο βιβλιοπωλειο οτι πρεπει να τις επεξεργαστω πρωτα εγω και μετα να τους τις παω να τα εκτυπωσουν..πως γινεται αυτη η επεξεργασια πως να την κανω?
Γεια σου Όλγα,
θα χρειαστείς ένα πρόγραμμα επεξεργασία εικόνων. Εγώ χρησιμοποιώ το Photoshop αλλά υπάρχουν και άλλα πιο εύκολα στην χρήση. Δοκίμασε και το Photoscape που είναι σχετικά εύκολο στη χρήση του
Ξεκίνησε από τον/την Βάσω Δούβαλη στο Πωλήσεις - Αγορές. Τελευταία απάντηση από τον/την Eleftheria Νοέ 30, 2018. 1 Απάντηση 0 Μου αρέσουν
Ξεκίνησε από τον/την fanoyrgakis giorgos στο Τεχνικές Decoupage. Τελευταία απάντηση από τον/την Βάσω Δούβαλη Νοέ 25, 2018. 21 Απαντήσεις 13 Μου αρέσουν
Ξεκίνησε από τον/την Βάσω Δούβαλη στο Πωλήσεις - Αγορές. Τελευταία απάντηση από τον/την Eleftheria Οκτ 15, 2018. 5 Απαντήσεις 0 Μου αρέσουν
Ξεκίνησε από τον/την Crafter στο Διάφορα. Τελευταία απάντηση από τον/την Eleftheria Οκτ 1, 2018. 306 Απαντήσεις 44 Μου αρέσουν
Ξεκίνησε από τον/την Olga P. στο Τεχνικές Decoupage. Τελευταία απάντηση από τον/την Eleftheria Μάι 16, 2018. 1 Απάντηση 0 Μου αρέσουν
© 2019 Created by Eleftheria.
Με την υποστήριξη του