Η καθαρά Δευτέρα πλησιάζει και μπαίνουμε σιγά-σιγά σε πασχαλινή τροχιά! Αν είναι λοιπόν να κάνουμε πασχαλινό bazaar πρέπει να κινητοποιηθούμε από τώρα, ώστε να βρούμε χώρο και σε καλές ημερομηνίες.

 

Το ερώτημα λοιπόν είναι: Θέλετε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο του Χριστουγεννιάτικου bazaar? Δεδομένου ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες (να σας θυμήσω ότι εκείνο το Σάββατο ήταν η μοναδική μέρα που χιόνισε και όλο το ΣΚ τα μέσα μαζικής μεταφοράς απεργούσαν) το Χριστουγεννιάτικο πήγε καλά, θεωρώ ότι αξίζει το κόπο να το ξανακάνουμε. Άλλωστε άσχετα και με την επιτυχία περάσαμε πολύ καλά, έτσι???

 

Προσωπικά πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάποια πραγματάκια και να κάνουμε την έκθεσή μας πολύ ενδιαφέρουσα, όπως για παράδειγμα μικρές παρουσιάσεις τεχνικών.

 

Τέλος από πλευράς διοργάνωσης, η Σοφία και εγώ, όπως σας είχαμε πει και τότε, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε από τώρα τη θέση μας. Αν τελικά κάνουμε Πασχαλινό bazzar δεν μπορούμε να αναλάβουμε ολόκληρη τη διοργάνωση οι δυο μας, οι δουλειές που πρέπει να γίνουν θα μοιραστούν (ανάλογα με τις δυνατότητες πάντα) στα κορίτσια που θα συμμετάσχουν. Σίγουρα πάντως έχοντας την εμπειρία του προηγούμενου, το επόμενο θα είναι πολύ πιο εύκολο. Πλέον ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε και τι να προσέξουμε.

 

Περιμένουμε τις απόψεις σας!

Προβολές: 525

Απάντηση σε αυτό

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Πού μπορώ να δω πως ήταν το Χριστουγεννιάτικο bazaar? Για να έχω μία ιδεέα να δω αν και πως μπορώ να βοηθήσω ή/ και να συμμετάσχω...

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΠΑΖΑΡ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ?ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΝΑ ΒΡΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ

Και εγώ λογικά θα μπορώ να βοηθήσω,

είμαι χαλαρή ακόμα με τη σχολή οπότε εδώ είμαι.

Και εγώ είμαι......εδώ,για να βοηθήσω,αλλά δεν θα συμμετάσχω διότι δεν έχω τίποτα από πασχαλινά ,ούτε βλέπω να φτιάχνω.Θα είμαι όμως κοντά σας.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ....
Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να συμμετάσχω στο Πασχαλινό Bazaar και να βοηθήσω φυσικά σε ό,τι χρειάζεται.
Κι εμένα θα μ ενδιεφερε αλλα θέλω να μαθω λεπτομέρειες καθώς δεν εχω συμμετάσχει ποτέ σε κάτι τέτοιο.
Από ότι βλέπω υπάρχουν κορίτσια που ενδιαφέρονται, οπότε καλό θα ήταν να το συζητήσουμε τη Παρασκευή στης Σοφίας από κοντά να δούμε πως προχωράμε. Ενδεικτικά πάντως για να γίνει η έκθεση χρειάζονται περίπου 20 εκθέτριες και εδώ βλέπω 5 κορίτσια να ενδιαφέρονται προς το παρόν.
υπολογίστε με και εμένα για συμμετοχή
Μέχρι τότε θα το πω και στα κορίτσια που έρχονται στα σεμινάρια της Μάγιας. Πήγαίνω 2-3 φορές την ευδομάδα έκει. Μπας και  ενδιαφέρονται.

Ελευθερία, πρέπει να έρθουμε κι εμείς στης Σοφίας την Παρασκευή;

Είχα δει στο φόρουμ ότι κάνετε συναντήσεις και μαθαίνετε πράγματα και θα με ενδιέφερε κι εμένα, αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω

Απάντηση σε συζήτηση

RSS

Βίντεο

© 2021   Created by Eleftheria.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης