Κορίτσια καλημέρα και καλή χρονιά, υγεία προσωπική και οικογενειακή.

Μετακομίσαμε..........το νιώσατε ελπίζω. Ελπίζουμε ότι όλα θα είναι καλύτερα, πιο άνετα, πιο φιλικά,πιο χουχουλιάρικα.

Ξεκινώντας λοιπόν τη decoupagoudiki νέα ζωή μας θέλουμε να σας παρασύρουμε σε συζητήσεις στα σκαλάκια του νέου μας σπιτιού, έτσι όπως έκαναν οι γιαγιάδες μας, και σε επικοδομοιτητική κριτική (κουτσομπολιό ή κους κους) το οποίο πάντα στήριζε τον πολιτισμό γενεών και γενεών. Περιμένουμε ΙΔΕΕΣ για δραστηριότητες, άλλες θα είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν κι΄άλλες όχι, όμως τις θέλουμε για να προχωράμε και να μη μένουμε στάσιμες. Επίσης θέλουμε προσφορές διδασκαλίας ή σεμιναρίων (αφίλοκερδώς φυσικά) από κοπέλες που έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν για τα υπόλοιπα κορίτσια που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα.

Το καφεδάκι μας είναι έτοιμο σερβιρισμένο σε δίσκο, τα σκαμνάκια ξύλινα, τα σκαλάκια γεμίζουν γυναικεία παρεούλα και αρχίζουμε να κουσκουσεύουμε. Και φωνάζουμε και τη γειτόνισα να μας δείξει το πλεκτό της.΄Εχει φτιάξει νέο σχέδιο.  Και μ΄αρέσει!!!!!!!!!!!!!

Ευχές σε όλες για μια χρονιά υπομονής και δημιουργίας.΄Ας προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε στιγμές ευχαρίστησης και αλληλεγγύης μεταξύ μας.

Προβολές: 92

Απάντηση σε αυτό

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Πάμε γι'άλλα δεν λες τίποτα!!!! Τρίτη και φαρμακερή Σοφάκι, ελπίζω να ησυχάσουμε επιτέλους! Πολύ μου άρεσε η εικόνα της γειτονιάς με τα σκαλάκια, μακάρι να ζούσαμε και στην πραγματικότητα κάπως έτσι.... Όσον αφορά τις νέες ιδέες, δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε τις καινούργιες μας δραστηριότητες!!!! Έχω ήδη προμηθευτεί σχεδόν όλα όσα χρειάζομαι για τα σαπουνάκια που θα φτιάξουμε τέλος του μήνα!

 

Και να μην το ξεχάσω βρήκα προ καιρού σε ένα Blog μιας πραγματικά χρυσοχέρας κοπέλας (φαντάζομαι αρκετές θα γνωρίζετε την Ονειροχώρα) ένα πολύ ωραίο και εύκολο τρόπο πλεξίματος με αργαλειό. Επι τη ευκαιρία λοιπόν θα σας το δείξω όταν κάνουμε τα σαπούνια!

Βλέπω μπήκαμε δυναμικά στο καινούργιο  μας σπίτι.Μου αρέσει Σοφία όλο αυτό το σκηνικό της γειτονιάς.Κρίμα που δεν μπορώ πάντα να σας ακολουθώ σε ότι κάνετε λόγω απόστασης. στείλε μου αν θες τη περιοχή που θα γίνει το μάθημα με τα σαπουνάκια και ίσως μπορέσω να έρθω.Καλή χρονιά κορίτσια σε όλες και καλορίζικο το καινούργιο μας σπίτι. φιλια πολλά!!!!!!!!!!!!
Ναι... ΜΕΤΑΚΟΜΊΣΑΜΕ!!! Το ένοιωσα, το είδα, το χάρηκα!!!

Σοφία μου... ήταν ότι πιο τέλειο άκουσα σήμερα αυτό για τα αφιλοκερδώς σεμινάρια!!

Δηλαδή... όταν θα έρθω... θα μου μάθεις σαπουνάκια;; ναι βρε χαζό, το ξέρω ότι δεν θα μου πεις όχι. Αχ... πολύ χαίρομαι!!!

Λυπάμαι που εγώ δεν έχω τίποτα να διδάξω σε καμία.

Μιας και η κουβέντα... ξέρει καμία να φτιάχνει κούκλα;
Λοιπόν... λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω όμορφη μου, αλλά...
πλέξιμο με βελόνες ξέρω.
πλέξιμο με βελονάκι επίσης.
Κοφτά... πονεμένη ιστορία. η μάνα μου... μόλις τελείωσα το δημοτικό με έστειλε να μάθω μοδιστρική. τζίφος!
ΔΕΝ το είχα!
ωστόσο κάτι έμεινε. και έχω ράψει αρκετά ρουχαλάκια όταν τα παιδιά μου ήτανε μικρά. αφού είδε και απόειδε η γυναίκα... με έστειλε να μάθω κεντητική, με τελάρο ξέρεις, εγώ ωμός... τότε ερωτεύτηκα για πρώτη φορά. τι κι αν προσπαθούσε η κοπελιά να μου δείξει την τέχνη της... το δικό μου το μυαλό και τα μάτια, ήταν καρφωμένα στο δρόμο, να δω το ψηλόλιγνο δεκαεξάχρονο αγόρι που μου είχε πάρει το λιγοστό μυαλό μου. ωστόσο... κάτι έμεινε και από κει...
Οπότε σοφάκι μου... σαπουνάκια!


Δέσποινα Χατζηϊωαννίδου είπε:
Λοιπόν... λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω όμορφη μου, αλλά...
πλέξιμο με βελόνες ξέρω.
πλέξιμο με βελονάκι επίσης.
Κοφτά... πονεμένη ιστορία. η μάνα μου... μόλις τελείωσα το δημοτικό με έστειλε να μάθω μοδιστρική. τζίφος!
ΔΕΝ το είχα!
ωστόσο κάτι έμεινε. και έχω ράψει αρκετά ρουχαλάκια όταν τα παιδιά μου ήτανε μικρά. αφού είδε και απόειδε η γυναίκα... με έστειλε να μάθω κεντητική, με τελάρο ξέρεις, εγώ όμως ... τότε ερωτεύτηκα για πρώτη φορά. τι κι αν προσπαθούσε η κοπελιά να μου δείξει την τέχνη της... το δικό μου το μυαλό και τα μάτια, ήταν καρφωμένα στο δρόμο, να δω το ψηλόλιγνο δεκαεξάχρονο αγόρι που μου είχε πάρει το λιγοστό μυαλό μου. χαχαχα
ωστόσο... κάτι έμεινε και από κει...
Οπότε σοφάκι μου... σαπουνάκια!

Εσύ όμως...

Ε λοιπόν...αν υποψιαστώ ότι ξέρεις όλα αυτά...

Ορκίζομαι ότι θα σε κατατάξω στις πιο χρυσοχέρες από τις χρυσοχέρες!!!
Σοφία ωραία η ιδέα να γίνει κάποιο σεμινάριο και στα δικά μου σκαλάκια αρκεί να σκεφθώ τί μπορώ να σας δείξω.έχω μια πολύ μεγάλη βεράντα με πράσινο και θα βόλευε πολύ προς την άνοιξη.θα σκεφτούμε κάτι με τη Φρατζέσκα και θα τα ξαναπούμε.φιλιά!!

Τέλεια ιδέα η βολτίτσα στη Χαλκίδα!!!! Ειδικά άμα ανοίξει ο καιρός θα είναι τέλειο! Ανθούλα να πάμε και στο Μαϊστράλι να φάμε γυαλιστερές! 

 

 

Πληροφορίες για τα σαπουνάκια θα βρείτε στις "Πολύχρωμες ανησυχίες".

Ελευθερία, εννοείται ότι θα πάμε για γυαλιστερές και ουζάκι.τέλεια!!!!αλλά κάτι άλλο γιατί βλέπω τις απαντήσεις μου διπλές;

Αντε με το καλό η μετακόμιση. Με το δεξί να μαζευόμαστε σιγά σιγά και να έχουμε μια χρονιά δημιουργική και χαρούμενη. προσωπικά σιχαίνομαι τις μετακομίσεις, αλλά σκέφτομαι πόσο πιό δύσκολο θα είναι για τις διαχειρίστριες και ως αισιόδοξος άνθρωπος είμαι σίγουρη ότι θα ξεπεράσουμε όσες δυσκολίες και να προκύψουν. Θέλω την ίδια παρεούλα, τους φίλους μου και τις συζητήσεις μας, τις ιδέες και όλα όσα είχαμε στο προηγούμενο σπιτάκι και εννοείται ότι θα κάνω ότι μπορώ για να τα έχω, γιατί ειλικρινά νιώθω πολύ τυχερή που την προηγούμενη χρονιά βρήκα τόσους υπέροχους ανθρώπους!Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!!!!

Καλή  να είναι και αυτή η χρονιά !!!!!!!!!!

Πάντως βλέπω αρκετή κινητικότητα, μάλλον πήραμε το "κολλάει " με τις μετακομίσεις! Το ευτύχημα είναι ότι εκτός του ότι ήξερα ήδη να χειρίζομαι τη πλατφόρμα και μου ήταν πιο εύκολο, παρόλο που το είχαμε κλείσει το δίκτυο δεν είχε διαγραφεί τελείως συνεπώς ότι υλικό είχαμε εδώ επανήλθε αυτόματα. Ευτυχώς μου έφαγε λιγότερο χρόνο να μεταφέρω το υλικό μας, περίπου 3-4 μέρες, αλλά πάλι καλά.   Τώρα μου μένουν μόνο οι φωτογραφίες μου, αλλά μάλλον θα το κάνω αργοοοοοοοοοοοοοτερα....

Απάντηση σε συζήτηση

RSS

Βίντεο

© 2021   Created by Eleftheria.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης