Το forum του "Βάλε Φαντασία!!!" έχει σκοπό την ανταλλαγή γνώσεων, απόψεων και ειδήσεων πάνω σε θέματα που αφορούν το decoupage και γενικότερα τις χειροτεχνίες και όλα τα δρώμενα που αφορούν αυτό το χώρο. Όλα τα μέλη που συμμετέχουν ενεργά στο "Βάλε Φαντασία!!!" και  στις συζητήσεις του forum και δημοσιεύουν μηνύματα έχουν την υποχρέωση  να τηρούν τους κανονισμούς του δικτύου και τους κανόνες καλής συμπεριφοράς οι οποίοι έχουν δημιουργηθεί ώστε να εξασφαλίσουν  την ομαλή δημιουργία του δικτύου καθώς και την αποτροπή και  αντιμετώπιση απρόβλεπτων καταστάσεων, παρεξηγήσεων και προβλημάτων.

  1. Το "Βάλε Φαντασία!!!"  υπόκειται αποκλειστικά στη φροντίδα των διαχειριστριών  του και συνεπώς αυτές έχουν και τον έλεγχο του forum και όλα τα θέματα που το αφορούν. Έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν είσοδο ή να διαγράψουν όποιο μέλος θεωρούν ότι παρεμποδίζει εσκεμμένα την ομαλή λειτουργία του δικτύου. Αν έχετε ενστάσεις ή κάποιο πρόβλημα με τις διαχειρίστριες του "Βάλε Φαντασία!!!" μπορείτε να  επικοινωνήσετε και παραπονεθείτε κατ’ευθείαν σε αυτές με προσωπικό μήνυμα κι όχι δημοσίως. Δεν διεκδικούμε το αλάθητο και στη περίπτωση που θεωρείτε ότι έχουμε κάνει κάτι λάθος παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να μας το επισημάνετε.

  2. Η γλώσσα του forum είναι η Ελληνική και απαγορεύονται τα Greeklish. Τα μηνύματα πρέπει να γράφονται με μικρά γράμματα και όχι με κεφαλαία. Τα κεφαλαία μπορούν να χρησιμοποιούνται μόνο όταν θέλετε να τονίσετε κάτι και μόνο για λίγες λέξεις. Τα κεφαλαία γράμματα είναι κουραστικά, ειδικά σε μεγάλα κείμενα. Επίσης, στη γλώσσα του Διαδικτύου τα κεφαλαία γράμματα σημαίνει «ΦΩΝΑΖΩ», και είναι αιτία πολλών παρεξηγήσεων.

  3. Το δίκτυό μας δεν είναι χώρος εκτόνωσης  αλλά χώρος για την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών  με τρόπο που δεν προσβάλλει  την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια οποιουδήποτε είτε είναι μέλη του δικτύου μας είτε όχι. Όλα τα μέλη του δικτύου έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν τις ιδέες τους και τις απόψεις τους  εφόσον δεν προσβάλλουν κανένα. Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους. Συζητήσεις και μηνύματα που διαταράσσουν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων και προκαλούν μέλη ή αφορούν διαμάχες μεταξύ χρηστών σε προσωπικό επίπεδο θα διαγράφονται.  Οποιοδήποτε μέλος επιτεθεί φραστικά σε άλλο μέλος, ειρωνευτεί, αφήσει κακόβουλα υπονοούμενα για άλλο μέλος, βωμολοχήσει για οποιοδήποτε λόγο ή εμπλακεί σε ανταλλαγή απρεπών και υβριστικών σχολίων με άλλο μέλος μέσα από το "Βάλε Φαντασία!!!"  κατ' αρχήν θα δέχεται συστάσεις σε προσωπικό επίπεδο και σε περίπτωση επανάληψης παρόμοιας συμπεριφοράς θα  διαγράφεται αυτομάτως ο λογαριασμός του. Μέλη που γίνονται δέκτες τέτοιου είδους μηνυμάτων και επιθέσεων θα πρέπει να μην δίνουν συνέχεια αλλά να ενημερώνουν τις διαχειρίστριες με προσωπικό μήνυμα ώστε αυτές να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.  

  4. Απαγορεύεται ρητά η επίθεση σε άλλες δικτυακές κοινότητες.

  5. Απαγορεύεται η συνειδητή διάδοση αναληθών ειδήσεων στο φόρουμ. Οποιοδήποτε μέλος αναφέρει κάποια φήμη που άκουσε ή διάβασε οφείλει να επιβεβαιώνει στους υπόλοιπους ότι το γεγονός είναι απλώς φήμη ή μη εξακριβωμένη πληροφορία και δεν προέρχεται από έγκυρες πηγές ή προσωπική πληροφόρηση. Η χρήση περιεχομένου κάθε μορφής από άλλες πηγές  που εμπλέκουν πνευματικά δικαιώματα είναι επιτρεπτή μόνο όταν αναφέρετε ξεκάθαρα  το όνομα της πηγής από την οποία «αντλείτε» το περιεχόμενο καθώς και το σχετικό link, αν είναι ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο. Η δημοσίευση ολόκληρου άρθρου που ανήκει σε τρίτο πρόσωπο  χωρίς άδεια αποτελεί παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και μπορεί να διωχθεί ποινικά. Αποκλειστικός υπεύθυνος μιας δημοσίευσης είναι ο/η συγγραφέας της και ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειρίστριες.

  6. Απαγορεύεται η αυτόκλητη ή μη εξουσιοδοτημένης  δημοσίευση ή χρήση άλλης μεθόδου διαφήμισης ή άλλου περιεχομένου προώθησης προϊόντων. Επίσης απαγορεύεται  η αποστολή ανεπιθύμητων ηλεκτρονικών μηνυμάτων μέσα από το "Βάλε Φαντασία!!!"  και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου μέσα από το δίκτυο. Μέλη που γίνονται δέκτες τέτοιων μηνυμάτων οφείλουν να ενημερώνουν τις διαχειρίστριες.

  7. Οι διαχειρίστριες του "Βάλε Φαντασία!!!" έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, τροποποιήσουν, ή μετακινήσουν δημοσιεύσεις/δημόσιες συζητήσεις χωρίς καμία προειδοποίηση όταν διαπιστώσουν παραβίαση των κανονισμών του δικτύου.  Οι διαχειρίστριες του "Βάλε Φαντασία!!!" έχουν το δικαίωμα, χωρίς προειδοποίηση, να αλλάξουν ή να τροποποιήσουν τους όρους χρήσης όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο.

  8. Οποιοδήποτε μέλος παραβιάσει επανειλημμένως τους παραπάνω όρους και δε σέβεται τα υπόλοιπα μέλη του δικτύου θα διαγράφεται από το δίκτυο. Μέλη που παραβιάζουν τους κανονισμούς αρχικά θα προειδοποιούνται με προσωπικό μήνυμα και σε περίπτωση επανάληψης του φαινομένου θα διαγράφονται.

Προβολές: 372

Οι απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση έχουν κλείσει.

Βίντεο

© 2020   Created by Eleftheria.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης