Κορίτσια καλημέρα και καλό μήνα. Παρατηρώ φωτογραφίες που ανεβάζετε χωρίς πληροφορίες για το τι είναι και από τι υλικό δημιουργήθηκαν. Καταλαβαίνω ότι χρειάζεται επί πλέον χρόνος προκειμένου να εξηγήσουμε το κάθε τι που ανεβάζουμε. ΄Οπως καταλαβαίνω τη δυσκολία να ξέρουμε τα ηλεκτρονικά τερτίπια σαν πληροφορικάριοι. ΄Ομως αυτό το "σπιτάκι" δημιουργήθηκε με γνώμονα "τη βοήθεια" των κοριτσιών που δεν έχουν τη δυνατότητα να είναι κοντά μας, ή να παρακολουθούν διαρκώς σεμινάρια. ΄Ετσι λοιπόν θα παρακαλούσαμε όταν ανεβάζετε  μιά φωτογραφία να συμπληρώνετε τις ετικέτες προκειμένου να ξέρει ο αναγνώστης τί είναι αυτό που βλέπει. Και επί πλέον έχω παρατηρήσει στα σχόλια φωτογραφιών γίνονται κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τεχνικές οι οποίες ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ. Γιατί άραγε???? Συμβαίνει αυτό λόγω έλλειψης χρόνου??? Λόγω δυσκολίας χρήσης των εργαλείων του Βάλε Φαντασία???? Λόγω απαξίωσης απάντησης???? ΄Η λόγω της σκέψης "΄Ολα θα τα φανερώνουμε"???? ΄Οποιος κι΄αν είναι ο λόγος θα θέλαμε να παρακαλέσουμε να εστιάσουμε στην υλοποίηση του όρου "ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ" για όλες μας. Σας ευχαριστούμε γιατί είσαστε φίλες μας και μας τιμά η παρουσία σας και η συμμετοχή σας σε ότι έχουμε διοργανώσει.  

Προβολές: 69

Απάντηση σε αυτό

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

συμφωνώ  κι  εγώ  με  την  Σοφία. Εργο  χωρίς  πληροφορίες  για  μένα  είναι  "μισό" έργο. Από  την  στιγμή  που  δεν  καταλαβαίνω  τι  είναι  αυτό  που  βλέπω  ή  πως  είναι  φτιαγμένο, χάνω  και  το ενδιαφέρον  μου  γι  αυτό. πολλές  φορές  έχω  επισημάνει  στα  κορίτσια  να  δίνουν  πληροφορίες. Κι  αν  κάποια  δεν  γνωρίζει  πως  να  το  κάνει  γι  αυτό  ειμαστε  εδω  να  δείξουμε  η  μία  στην  άλλη. φιλιά  πολλά

Κορίτσια εγώ ένα έχω να πω. Εγώ προσωπικά απο μια φίλη έμαθα αυτό το site και μου είπε ότι "γίνε μέλος είμαστε μια παρέα που δεν έχουμε μυστικά και μπορείς να μάθεις πολλά από εμάς!!!". Έτσι και αποφάσισα να μπω...Αυτό μου έμαθε η Σοφια με την πρώτη της αγκαλιά αυτό και η Ελευθερία στην συνάντηση που είχα παρευρεθεί για πρώτη φορά! Πρέπει όλες να καταλάβουμε τη ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ αυτού του site και να βοηθήσουμε να συνεχιστεί το "όραμα"¨της Ελευθερίας κ της Σοφίας που με τόσο κόπο προσπαθούν να συντηρήσουν! Και για να πιάσω όλες τις αιτίες 1)Δε χρειάζεται κόπος... 2) Ένα έργο δε μπορεί να γίνει ΠΟΤΕ το ίδιο ούτε καν από εμάς τους ίδιους αν αποφασίσουμε να το κάνουμε για 2η φορά!

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας να διαβάσετε....

 

 

ΜΦΧ

Απάντηση σε συζήτηση

RSS

Βίντεο

© 2020   Created by Eleftheria.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης