Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη των ανοικτών διαδικτυακών μαθημάτων decoupage από το ‘Βάλε Φαντασία!!!!’ Αυτή η νέα δραστηριότητα έχει σκοπό να βοηθήσει τα αυτοδίδακτα μέλη μας αλλά και τα μέλη που μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές και δεν έχουν πρόσβαση σε εργαστήρια ώστε να παρακολουθήσουν μαθήματα decoupage.

Το πλάνο είναι να κάνουμε ένα μάθημα το μήνα, ζωντανά, μέσω google hangout ξεκινώντας από τα πιο βασικά βήματα και να φτάσουμε σε πιο σύνθετες τεχνικές και εφέ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις ερωτήσεις τους καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Πόσα μαθήματα θα κάνουμε;

Ο στόχος είναι να κάνουμε τουλάχιστον 10 μαθήματα, ώστε να καλύψουμε όλες τις βασικές τεχνικές. Ανάλογα με τα αιτήματα που θα έρθουν από τα μέλη και τη ζήτηση των μαθημάτων μπορεί να κάνουμε και περισσότερα. 

Ποιο είναι το πρόγραμμα;

Το πρώτο μάθημα θα είναι μια εισαγωγή στα βασικά υλικά και μια σύντομη παρουσίαση των μαθημάτων. Η θεματική του κάθε μαθήματος θα ανακοινώνεται στην αρχή κάθε μήνα ή μετά την ολοκλήρωση του προηγούμενου μαθήματος. Σκοπός είναι να πάμε βήμα-βήμα ξεκινώντας από τις πιο απλές τεχνικές και να φτάσουμε σε πιο σύνθετες. 

Μπορώ να ζητήσω μια τεχνική;

Τα μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να μας πουν ποιες τεχνικές θέλουν να μάθουν μέσω της φόρμας που έχει δημιουργηθεί. Τη φόρμα μπορείτε να τη βρείτε και στην αρχική σελίδα του δικτύου μας. 

Πως μπορώ να συμμετέχω;

Τα μαθήματα θα γίνονται μέσω YouTube. Τα μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά το μάθημα μέσα από το Βάλε Φαντασία. Θα μπορείτε να το παρακολουθείτε σε πραγματικο χρόνο και να γράφετε τις ερωτήσεις σας στο chat, ώστε να απαντηθούν κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
Για να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις και ανακοινώσεις, αρκεί να εγγραφείτε στην ομάδα "Decoupagoudes Live".

Και αν χάσω κάποιο μάθημα τι γίνεται;

Τα βίντεο των μαθημάτων δεν θα είναι διαθέσιμα μετά την ολοκλήρωση του εκάστοτε μαθήματος. Τουλάχιστον όχι προς το παρόν. Θα υπάρχει όμως μια επαναληπτική μετάδοση του κάθε μαθήματος πριν την μετάδοση του επόμενου.

Θα πρέπει να προετοιμαστώ κάπως πριν από κάθε μάθημα;

Αν σκοπεύεις να δουλεύεις και εσύ ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα μπορείς να το κάνεις. Πριν από κάθε μάθημα, με την ανακοίνωση της θεματικής, θα ανοίγει συζήτηση στο φόρουμ, όπου θα αναρτώνται τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και τα μέλη θα μπορούν να θέτουν τις ερωτήσεις τους από πριν πάνω στην τεχνική που θα διδαχθεί. Έτσι οι ερωτήσεις θα μπορούν να απαντηθούν κατά τη διάρκεια του μαθήματος. 

Που δηλώνω συμμετοχή;

Δεν χρειάζεται να δηλώσεις συμμετοχή. Η μετάδοση θα γίνεται ζωντανά μέσα από το Βάλε Φαντασία, ώστε να έχουν όλα τα μέλη πρόσβαση.

Πρέπει να πληρώσω κάτι;

Η ζωντανή μετάδοση των μαθημάτων είναι εντελώς δωρεάν!

Για περισσότερες ερωτήσεις, μπορείτε να γράψετε στην Ελευθερία, ή στη παρούσα συζήτηση.

Καλή αρχή!

Προβολές: 6738

Απάντηση σε αυτό

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Μπραβο Ελευθερια! Ωραια ιδεα! Θα ηθελα κι εγω να συμμετεχω χωρις ομως να μιλαω! Περιμενω νεα......

Μα δεν την έχω βγάλει ακόμα τη φόρμα!

ΣΤΕΛΛΑ ΛΑΦΤΣΗ είπε:

Ενδιαφέρομαι κι εγώ για τα μαθήματα.Υπολογίστε με σας παρακαλώ.

Πατάω στη φόρμα και μου βγάζει ότι συμπληρώθηκε το όριο των καρτελων.

Τι μπορώ να κάνω για να είναι έγκυρη η συμμετοχή μου ?

Καλησπέρα :)... θα ήθελα να συμμετέχω και εγω στα σεμινάρια αλλά τα βασικά τα ξέρω δεν θα ήθελα να πάρω την θεση κάποιας που τα χρειάζεται περισσότερο . έχω δηλωσει στη φόρμα ποιες τεχνικές θα ήθελα να δω ... οπότε θα ήθελα πάααρα πολυ να με εχετε στα υπόψιν σας. Ευχαριστω και μπράβο για την ευκαιρία που μας δίνετε.

Καλησπέρα και γω θα ήθελα να παρακολουθησω

Θα ήθελα να συμμετέχω κι εγώ στα μαθήματα!

Θελω να συμμετεχω στα μαθηματα.Περιμενω νεα σας.Ευχαριστω.

Ενδιαφέρομαι κι εγώ να παρακολουθήσω... Ευχαριστώ.

θέλω κι εγώ να συμμετέχω Ευχαριστώ περιμένω νέα σας Μπαντη Βουλα

θα ηθελα να παρω μερος και εγω .σας ευχαριστω πολυ

Καλη σας μερα. Αν θελετε και εναν αντρα στην παρέα σας θα ηθελα κι εγω να παρακολουθήσω τα μαθήματα οχι ενεργα αλλα σε πραγματικό χρόνο.|

Ευχαριστω πολύ.

Καλησπέρα. Θα με ενδιέφερε και εμένα η παρακολούθηση των online μαθημάτων. Σίγουρα είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς που είμαστε στην επαρχία και ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνεις.

Καλημερα σας, θα ηθελα και εγω να παρακολουθησω τα online μαθηματα. Ευχαριστουμε για την ευκαιρια που μας δινετε.

Απάντηση σε συζήτηση

RSS

Βίντεο

© 2021   Created by Eleftheria.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης