Καλημέρα

Έχω μια ασπρόμαυρη φωτογραφία (στο κλασικό χαρτί των φωτογραφίων) απο το γάμο μου και θέλω να την κάνω decoupage σε ξύλο mdf.  Θέλω να φτιάξω ένα πίνακα με αυτή στο κέντρο και διακόσμηση δίπλα με χαρτοπετσέτες.

Το πρόβλημά μου είναι η ενσωμάτωση της φωτογραφίας!!!

Καταρχήν γίνεται ;;; δεδομένου ότι το χαρτί είναι χοντρό και γυαλιστερό απο πάνω...

το έχετε προσπαθήσει;;;

Ποιά είναι τα βήματα που κάνουμε;;;

Τι υλικά χρησιμοποιούμε;;;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

 

 

Προβολές: 206

Απάντηση σε αυτό

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Μάλλον θα ήταν καλύτερα να εκτυπώσεις την φωτογραφία σου ή να την φωτοτυ/σεις και μετά να την κάνεις ντεκουπάζ έτσι θα έχεις το θέμα που θέλεις, σε λεπτότερο  χαρτί για καλύτερο αποτέλεσμα.Βέβαια πάρε και άλλες γνώμες ....καλή επιτυχία.

Καλημέρα και από μένα και καλη εβδομάδα. Υπάρχει ένα υλικό τύπου "transfer glaze" που μπορείς να κάνεις μεταφορά φωτογραφίας. Μην ξεχνάς μόνο πως όπως σε όλες τις περιπτώσεις μεταφοράς εικόνας το αποτέλεσμα μας βγαίνει καταπτρικό. Επιπλεόν θέλει εξαιρετική προσοχή κατα τη μεταφορά διότι είναι πολύ εύκολο να κάνεις ζημιά στην εικόνα. Βέβαια το καλό είναι ότι έτσι βγαίνει πολύ καλή ενσωμάτωση διότι εν τέλει το μοτίβο σου είναι πολύ λεπτό.

Εναλλακτικά, θα μπορούσες όπως λέει και η Ξανθή να την εκτυπώσεις σε χαρτί και να την κάνεις decoupage.

Γεια σας! Με το transfer glaze μπορούμε να κάνουμε την μεταφορά από το φωτογραφικό χαρτί ή πρέπει και σε αυτή την περίπτωση να την εκτυπώσουμε σε απλό χαρτί;

Άννα αν πρόσεξες παραπάνω, δεν σου έγραψα transfer glaze αλλά "τύπου transfer glaze". Δηλαδή υλικό παρόμοιο που κάνει για τη μεταφορά φωτογραφίας. Εγώ έχω ένα συγκεκριμένο που είναι για φωτογραφίες. Με αυτό δεν χρειάζεται να τη τυπώσεις τη φωτογραφία σε χαρτί. Τώρα το κλασικό transfer glaze δεν ξέρω αν κάνει. Αν πάντως έχεις transfer glaze δες καταρχήν τις οδηγίες, ίσως γράφει, εναλλακτικά μπορείς να το δοκιμάσεις πρώτα με μια φωτογραφία που δεν θέλεις να δεις αν δουλεύει.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Απάντηση σε συζήτηση

RSS

Βίντεο

© 2020   Created by Eleftheria.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης