Κι΄όμως είναι αλήθεια!!!! Μηνιαίο διαδικτυακό περιοδικό εκδίδεται από τις ιταλίδες φίλες decoupers, για εμάς τις ελληνίδες. Μια εξαιρετική δουλειά της Roberta Marone και πολλών αναγνωρισμένων στο χώρο καλλιτεχνών, μεταφρασμένο από την Κατερίνα Κουκουλίτσα που ξέρει να αφουγκράζεται τις ανησυχίες μας, βήμα βήμα, έγχρωμο, με ευκρίνεια εικόνων και οδηγιών, αφιερώνεται σε όλες εμάς, που αγαπάμε το decoupage και αναζητούμε ολοένα φρέσκιες καλλιτεχνικές τεχνικές.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και τις ευχαριστούμε για την όμορφη προσπάθειά τους.

Το κόστος του είναι 2 Ευρώ και φθάνει απευθείας στο PC μας ως αρχείο exe, με σκοπό να το απολαύσει η καθεμιά μας στο χώρο της. Η διεύθυνση που μπορείτε να απευθύνεσθε για να το αποκτήσετε είναι:

www.decoupagedecoration.com

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία. Καλή απόλαυση σ΄αυτό το ευχάριστο και ενδιαφέρον για εμάς, τις μόνιμες οδοιπόρους στο χώρο του decoupage.

Προβολές: 884

Απάντηση σε αυτό

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Σ' ευχαριστώ παρα πολύ!μου εδωσε χαρά γιατί ζω στην επαρχία και ψάχνω απεγνωσμένα να βρω κάτι ποιοτικό με αυτό το θέμα.

Δοκίμασα να μπω στην ηλεκτρονική διεύθυνση για το ελληνικό περιοδικό decoupage, αλλά μου βγάζει ERROR στη σελίδα. Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει πια?

Σοφία μου καλημέρα και σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

Ειλικρινά λυπάμαι που δεν βρήκε ανταπόκριση το ηλεκτρονικό περιοδικό. Και  είναι απορίας άξιο, μιας και απ' ότι διαπιστώνω υπάρχει μεγάλη ομάδα ανθρώπων της τέχνης που διψάει να μάθει και ν' ανακαλύψει περισσότερα σχετικά με το decoupage.

Μήπως δεν το επικοινώνησαν αρκετά, μήπως δεν μαθεύτηκε? Κρίμα...

Εύχομαι να γίνει μια νέα προσπάθεια στο μέλλον και θα είμαι η πρώτη συνδρομήτρια! χιχι....


SOFIA DHMOPOULOU είπε:

Ελένη μου γειά σου και χρόνια σου πολλά. Το περιοδικό δυστυχώς σταμάτησε. Βλέπεις δεν είχε απήχηση στο ελληνικό κοινό παρότι η προσπάθεια ήταν αφιερωμένη στις ελληνίδες. Είναι η αδιαφορία που έχουμε για όλα όσα είναι σπουδαία αλλά εμείς θέλουμε να τα υποβαθμίζουμε ίσως. Ελπίζουμε στο μέλλον να δημιουργήσουμε κάτι  ανάλογο. Να είσαι καλά.

Απάντηση σε συζήτηση

RSS

Βίντεο

© 2021   Created by Eleftheria.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης