Καλησπέρα Ελευθερία και σ' ευχαριστώ για την αποδοχή.  Παρακολούθησα τα on line μαθήματά σου και θα ήθελα να σε ρωτήσω που μπορώ να βρω το craft mat που χρησιμοποιείς και σε τι διαστάσεις είναι εύχρηστο για το ντεκουπαζ και τις διάφορες καλλιτεχνίες πάνω σε αυτό.  Σ' ευχαριστώ πολύ.

Προβολές: 158

Απάντηση σε αυτό

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Γεια σου Βάσω,

πραγματικά δεν ξέρω τι έκανα πριν ανακαλύψω το craft mat και πως δούλευα! 'Η μάλλον ξέρω, όλο ακαταστασία και ξεραμένα χρώματα σε πιάτα! Νομίζω είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο που έχω αγοράσει. Η διάσταση αν δεν κάνω λάθος είναι συγκεκριμένη πάντως. Θα σου πρότεινα να την κολλήσεις σε ένα ξύλο ανάλογων διαστάσεων για να είναι πάντα σταθερή. Όσο για το που θα την βρεις, εκτός από το διαδίκτυο, στα μαγαζιά με είδη hobby θα βρεις σίγουρα. Ψάξε στο internet με τον όρo 'craft mat' ή 'άκαυστη επιφάνεια' να δεις τι θα σου βγάλει. 

Πρόσεξε όμως, μην πας να κόψεις με κοπίδι πάνω της ή να τρίψεις με γυαλόχαρτο γιατί θα την καταστρέψεις. Όλα τα άλλα τα αντέχει! 

Καλή σου μέρα Ελευθερία.  Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου.  Στην Ελλάδα έχω βρει μόνο σ' σ' ένα site την συγκεκριμένη επιφάνεια.  Οι διαστάσεις είναι 35 Χ 40.  Μου φάνηκε μικρή, γενικά, αλλά και σε σχέση μ' αυτή που χρησιμοποιείς.  'Η είναι η ιδέα μου ??  Σ΄ευχαριστώ και πάλι και καλή συνέχεια...

Όχι αυτήν έχω και εγώ! 'Ισως σου φάνηκε πιο μεγάλη λόγω του ξύλου που την έχω κολλήσει.

Καλή σου μέρα Ελευθερία.  Σου έχω στείλει το ερώτημά μου στο mail αλλά θα το αναφέρω κι εδώ, σε περίπτωση που χρειαστεί και για τα υπόλοιπα μέλη.  Λοιπόν, έλαβα την επιφάνεια... Είναι πάρα πολύ λεπτή και υποθέτω ότι γι' αυτό το λόγο την κολλάμε επάνω σε ξύλο.  Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής : 1) Η επιφάνεια του ξύλου πρέπει να είναι μεγαλύτερη από την άκαυστη επιφάνεια ?  2) Πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποια συγκεκριμένη κόλλα (τι είδους ?) ώστε να μην κάνω ζημιά στην επιφάνεια ?  Σ' ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου.. Καλή συνέχεια.

Γεια σου Βάσω, 

Ελπίζω να σου φανεί χρήσιμη η επιφάνεια! Καταρχήν να διευκρινήσω ότι δεν 'πρέπει' να την κολλήσεις σε επιφάνεια για να την χρησιμοποιήσεις. Οι περισσότεροι από όσο ξέρω δεν την έχουν κολλημένη κάπου. Εγώ την έχω κολλήσει πάνω σε ένα λεπτό κομμάτι ξύλου γιατί με βολεύει περισσότερο έτσι. Όσο για το πως την κολλάς εγώ της έχω βάλει χαρτοταινία γύρω γύρω και είναι μια χαρά δεν μου έχει ξεκολλήσει ποτέ.

Απάντηση σε συζήτηση

RSS

Βίντεο

© 2020   Created by Eleftheria.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης