Αγαπητά μας μέλη,

με χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι το "Βάλε Φαντασία!!!!" θα διοργανώσει Πασχαλινό bazaar όπου και μπορούν να συμμετάχουν όποια μέλη μας το επιθυμούν!

Το bazaar θα έχει διάρκεια 2 ημέρες, Παρασκευή 11 (16:00 - 22:00) και Σάββατο 12 Απριλίου 2014 (10:00 - 22:00) και το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ ανά εκθέτη.

Ο χώρος του Bazaar είναι το "Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης - Δημήτριος Κιντής"  ΄Υδρας & Μνησικλέους στην Ηλιούπολη. 

Η αίθουσα έχει χώρο για 20 εκθέτες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις συμμετοχές. Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλώ στείλτε ένα e-mail στο decoupage.love@gmail.com με τίτλο "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ BAZZAR" και τα ακόλουθα στοιχεία:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 
USER NAME ΔΙΚΤΥΟΥ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΒΑΛΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ 
ΕΙΔΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΘΕΣΕΤΕ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση παρακκαλώ γράψτε μας εδώ!

Προβολές: 1293

Απάντηση σε αυτό

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Ενδιαφέρον...πόσα πράγματα κατά μέσο όρο πρέπει να έχει κανείς για να πάρει μέρος? Λίγο γενική η ερώτηση, αν ξέρει κάποια ας απαντήσει....

 

Θα ήθελα να μάθω αν πρέπει να συμμετάσχουμε με μια κατηγορία ειδών, π.χ decoupage, ή κόσμημα, ή μπορούμε να έχουμε μεικτά είδη?

θα ήθελα να ρώτησω αν μπορούμε να πάρουμε μέρος όσες είμαστε έκτος αθήνας?

Και η δική μου ερώτηση είναι  ίδια με της Ιωάννας Μπράβου καθώς αν μπορούμε να συμμετάσχουμε με κόσμημα ή να έχουμε διάφορα είδη?ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΡΑΒΟΥ είπε:

Η δική μου ερώτηση πάλι μοιάζει με της Μαρίνας!!!

Πόσα κομμάτια - εντάξει όχι με αριθμό ακριβώς - στο περίπου πρέπει να έχουμε φτιάξει!!!Επειδή πεθαίνω να συμμετάσχω σε μπαζααρ και δε μου έχει δωθεί η ευκαιρία...σε περίπτωση που κάποιος μείνει με λίγα αντικείμενα στο τέλος πάνω στον πάγκο του ή στην καλύτερη των περιπτώσεων ξεπουλήσει νωρίς...θα υπάρχει πρόβλημα???

Καλησπέρα επειδή και η δική μου ερώτηση είναι ίδια με της Ιωάννας περιμένω λεπτομέρειες...... Αν και αρχάρια θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω σε αυτό το μπαζααρ... 

χαμαλετσου φανη ζωγραφικη κ μικτεσ τεχνικες σε ξυλινα αντικειμενα 6977849305

Η ερώτηση η δική μου είναι η εξής; επειδή έχω ξανασυμμετάσχει σε bazaar, με είχαν ενημερώσει ότι ο χώρος που μπορεί να έχει ο κάθε εκθέτης ήταν ένας πάγκος ενός μέτρου.  Εσείς μπορείτε να μας ενημερώσετε πόσο χώρο μπορεί να έχει στη διάθεση του ο κάθε εκθέτης?

Επιθυμω την συμμετοχη μου στο ΒΑΖΑΑR,  αλλα εχω και εγω τις ιδιες αποριες που ηδη σας εχουν πει τα υπολοιπα κοριτσια.

Καμμιά απάντηση...??

Θα ήθελα και εγώ να συμμετέχω στο bazaar αλλά επειδή δεν έχω ξαναπάει, έχω και εγώ τις ίδιες ερωτήσεις με τα ποιο πάνω κορίτσια. Και επίσης αν πρέπει να έχει αποκλειστικά  πασχαλινό χαρακτήρα αυτά που θα εκθέσουμε ή μπορεί να είναι ότι έχουμε φτιάξει με το ντεκουπάζ ανεξαρτήτου εποχής.

Φανή στείλε μας σε παρακαλώ mail στο decoupage.love@gmail.com με τα στοιχεία σου.

XAMALETSOY FANI είπε:

χαμαλετσου φανη ζωγραφικη κ μικτεσ τεχνικες σε ξυλινα αντικειμενα 6977849305

Απάντηση σε συζήτηση

RSS

Βίντεο

© 2021   Created by Eleftheria.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης