Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα!

Παρασκευή σήμερα και αρχίζει η χειροτέχνικα! Επείδη λοιπόν μίλησα με κάμποσα κορίτσια και όλες λένε πότε θα πάνε και ρωτάνε για τις υπόλιπες σκέφτηκα  (αν και ίσως λίγο αργά) να ανοίξω αυτή τη συζήτηση για να συντονιστούμε! Πείτε λοιπόν πότε σκέφτεστε να πάτε και ποιές παρουσίασεις σας ενδιαφέρουν, μήπως εν τέλει κανονιστεί και μια άτυπη συνάντση επί τη ευκαιρία!

Προβολές: 953

Απάντηση σε αυτό

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Καλησπέρα κι από μένα! Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε που γίνεται η έκθεση?

Πείτε μου και μένα της ξενιτεμένης ρε κοριτσάκια τι γίνεται...

Στο Φάληρο είναι κορίτσια.Στάδιο Ειρήνης και φιλίας.Μπείτε εδω για να δείτε τα σχετικά μπορείτε να πατήσετε εκεί που λεει πρόγραμμα για να δείτε ποιες ωρες είναι και οι δωρεάν παρουσιάσεις μήπως είναι κάτι που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Η είσοδος είναι ελεύθερη : http://www.xeirotexnika.gr/Evaki είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα προσπαθήσω να το στριμώξω στο πρόγραμμα του Σ/Κ. Αν δεν τα καταφέρω, εύχομαι σε όσες πάνε να περάσουν όμορφα!

Σοφια Φιλίππου είπε:

Στο Φάληρο είναι κορίτσια.Στάδιο Ειρήνης και φιλίας.Μπείτε εδω για να δείτε τα σχετικά μπορείτε να πατήσετε εκεί που λεει πρόγραμμα για να δείτε ποιες ωρες είναι και οι δωρεάν παρουσιάσεις μήπως είναι κάτι που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Η είσοδος είναι ελεύθερη : http://www.xeirotexnika.gr/

Εγώ θα σας παρακολουθώ από εδώ λόγο απόστασης 

Λοιπόν, επειδή βλέπω πολύ κίνηση στη παρουσίαση της Βαρβάρας λέω να σκάσω και εγώ μύτη Κυριακή πρωί τελικά! Τα λέμε εκεί κορίτσια. 

Κορίτσια μολις ήρθα απο την έκθεση. Ειχε παρα πολύ κόσμο. Μπορώ να πω οτι σε κάποια συγκεκριμμένα περίπτερα ο κόσμος ήταν παρα πολύς. Παρακολούθησα σεμινάριο με την Κωνσταντίνα που παρουσίσε την τεχνική της μεταξοτυπίας και χρησιμοποίησε και χοντρο αλάτι. Πολύ ενδιαφέρον. Τα σεμινάρια τα παρακολουθούσαν παρα πολλοί,ηταν γεμάτη η αίθουσα.Είχε και λαχειοφόρο κλήρωση. Περιμένω τα δικά σας.

Ελευθερία ,

και εγώ θα παω πρωί Κυριακής στις 11.00 για να δω την παρουσίαση της Βαρβάρας. Ελπίζω να βρεθούμε εκει. Πολλά φιλάκια. 

Ναι Ελευθερία, ραντεβού Κυριακή πρωί!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!

Μετά την επιστροφή είπα να γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου. Πήγα τελικά το πρωί και είδα τη παρουσίαση της Βαρβάρας, η οποία ήταν πολύ καλή. Λάτρεψα τη Χριστουγεννιάτικη μπότα της, θα την κάνω σίγουρα για τα Χριστούγεννα!

Γενικά σαν έκθεση ομολογώ ήταν κάπως στριμωγμένη. Για ένα τέτοια χώρο περίμενα τα περίπτερα να ήταν πολύ μεγαλύτερα. Δυστυχώς όμως τα περίπτερα ήταν υπερβολικά μικρά με αποτέλεσμα να βλέπεις ανθρώπους παντού ο ένας πάνω στον άλλο να προσπαθούν να πλησιάσουν τους πάγκους. Οπότε, αν και έκανα κάποια ψώνια, δεν μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα τη βόλτα μου. Κατά τα άλλα, όπως και στις προηγούμενες εκθέσεις νομίζω βασιλιάς ήταν το πλέξιμο, υπήρχε όμως και αφθονία υλικών decoupage και άλλων hobby.

Επίσης χάρηκα πολύ που είδα μερικές από εσάς! Ελπίζω να τα πούμε και την άλλη Κυριακή!

Να πω και εγω τις εντυπώσεις μου!

Η παρουσίαση της Βαρβάρας ήταν πάρα πολυ καλή, εντυπωσιακή και όπως πάντα αναλυτικότατη!Μου άρεσε που αυτήν την φορα η έκθεση ηταν σε χώρο πολυ πιο μεγάλο αλλά οπως προέγραψαν και τα άλλα κορίτσια δεν κατάλαβα τον λόγο που ενώ ήταν σε μεγαλύτερο χώρο στα περίπτερα μέσα γινόταν της τρελής. Ήταν πολύς ο κόσμος? ήταν πολύ μικρά τα περίπτερα σε σχέση με τον χώρο?

Ο χώρος της εκθεσης πολύ έξυπνα ειχε ενδιάμεσα του καναπέδες και καρέκλες για να καθίσεις.

Και ως γενική εντύπωση αυτής της χρονιας θα έλεγα οτι ηταν ο παράδεισος του πλεξίματος!!!  

Πήγα σήμερα.

Απάντηση σε συζήτηση

RSS

Βίντεο

© 2020   Created by Eleftheria.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης