Στο δεύτερο μάθημά μας θα ασχοληθούμε με παλαιώσεις. Θα δουλέψουμε πάνω στα 2 αντικείμενα που ξεκινήσαμε στο περασμένο μάθημα και θα κάνουμε δυο διαφορετικά είδη παλαίωσης.

Υλικά που θα χρειαστούμε:

1. Τα αντικείμενα από το προηγούμε μάθημα.

2. Πινέλα

3. Ένα ρεσώ

4. Ακρυλικά χρώματα

5. πιστολάκι ή heat gun

6. 1 μέτριο γυαλόχαρτο

7. Shabby Medium 

To shabby medium είναι ένα χημικό που βοηθά στην παλαίωση. Μπορεί να αντικαταστήσει το κερί στη κλασική τεχνική. Η διαφορά του με το κερί είναι ότι το shabby medium κάνει πιο ομοιόμορφη την παλαίωση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το χρώμα και να δημιουργήσει το ίδιο εφέ χωρίς να χρειαστεί να τρίψουμε την επιφάνεια.

Ερωτήσεις και απορίες γράψτε τις στην παρούσα συζήτηση.

Προβολές: 3510

Απάντηση σε αυτό

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Γεια σου Κατερίνα, το shabby medium θα το βρεις στο Paco Art Center. Τα προηγούμενα μαθήματα δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμα.

Το 4ο μάθημα decoupage πως μπορώ να το δω γιατί δεν μπόρεσα ούτε την επανάληψη του Σαββάτου 21/5

Καλησπερα μολις εγινα μελος!!! Ειμαστε εδω κανονικα???? Εννοω δεν εχει διμιουργηθει καποιο προβλημα!

Καλησπέρα !!Ειναι πολύ άδικο νομίζω για εμάς που είμαστε νέα μέλη να μην μπορούμε να δούμε τα προηγούμενα μαθήματα .....

Γεια σου makafy, μια ζωντανή μετάδοση όπως τα μαθήματα που κάναμε είναι εντελώς διαφορετική από τη δημιουργία και διάθεση ενός βίντεο. Ποτέ δεν είπα ότι θα κάνουμε βίντεο διαθέσιμα επ' αόριστον. Τα μαθήματα αυτά ήταν ζωντανές μεταδόσεις. Καλό θα ήταν να μην μπερδεύουμε τα δυο. Αν μπορέσω στο μέλλον να κάνω και νέες μεταδόσεις, θα ενημερωθείτε σχετικά. Τόσο οι ζωντανές μεταδόσεις όσο και τα βίντεο είναι αρκετά χρονοβόρα να γίνουν και κάνω ό,τι μπορώ στον ελεύθερο χρόνο μου. Εκτός από τα ζωντανά μαθήματα, το Βάλε Φαντασία ανεβάζει και βίντεο με τεχνικές όταν έχω χρόνο και μπορώ να τα δημιουργήσω. Επίσης, για οποιαδήποτε απορία έχεις σχετικά με τεχνικές, μπορείς να δεις τα αρχεία με τις τεχνικές ή να ρωτήσεις στο φόρουμ ή με μήνυμα. 

Απάντηση σε συζήτηση

RSS

Βίντεο

© 2020   Created by Eleftheria.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης