18-19-20 Νοεμβρίου 2011: Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου των Φίλων της MΕΡΙΜΝΑΣ

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

18-19-20 Νοεμβρίου 2011: Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου των Φίλων της MΕΡΙΜΝΑΣ

Ώρα: Νοέμβριος 18, 2011 στις 5pm έως Νοέμβριος 20, 2011 στις 5pm
Θέση: στο Ζάππειο Μέγαρο.
Πόλη: Κεντρο Αθήνα
Τύπος εκδήλωσης: χριστουγεννιατικο, bazaar
Οργάνωση: Οι "Φίλοι της Μέριμνας
Πρόσφατη δραστηριότητα: Νοέ 19, 2011

Εξαγωγή σε Outlook ή iCal (.ics)

Περιγραφή εκδήλωσης

Οι "Φίλοι της Μέριμνας" οργανώνουν για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το Χριστουγεννιάτικο τους Bazaar που θα γίνει στο Ζάππειο Μέγαρο. http://www.merimna.org.gr/Default.aspx?ID=34

Τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ του κοινωνικού έργου της Μέριμνας (Εταιρεία για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο) με σκοπό την ενίσχυση του Συμβουλευτικού Κέντρου που παρέχει ψυχολογική στήριξη σε παιδιά και εφήβους που βιώνουν σημαντικές απώλειες στη ζωή τους.
Οπως κάθε χρόνο, στο Bazaar των Φίλων της Μέριμνας θα βρείτε πρωτότυπα και ωραία χριστουγεννιάτικα δώρα, είδη χειροτεχνίας, βιβλία για μεγάλους και μικρούς, παλιά αντικείμενα, σπιτικές λιχουδιές και εξαιρετικά ρούχα και αξεσουάρ σε μεγάλη ποικιλία και πολύ χαμηλές τιμές. Επίσης, θα κληρώνονται λαχνοί με πολλές εκπλήξεις. Στο Καφενείο μας θα διατίθενται αναψυχτικά, ροφήματα, γλυκά και σνάκ.
Το Δέντρο της Αγάπης και της Μέριμνας σας περιμένει- όπως κάθε χρόνο - να το στολίσετε κρεμώντας την ευχή σας για όσους αγαπάτε.
Σας περιμένουμε...


Πίνακας σχολίων

Σχόλιο

Απάντηση στην πρόσκληση για τον/την 18-19-20 Νοεμβρίου 2011: Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου των Φίλων της MΕΡΙΜΝΑΣ να προσθέσει σχόλια!

Γίνετε μέλος του Βάλε φαντασία!!!!

Θα παρευρεθούν (2)

Μπορεί να παρευρεθώ (2)

Βίντεο

© 2020   Created by Eleftheria.   Με την υποστήριξη του

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Όροι χρήσης